Proizvodi / Zastave

Zastave za spoljnu dekoraciju

1 2

Zastave za spoljnu dekoraciju štampaju se na mrežastom 110g/m2 poliesteru cije je tkanje, struktura i gramatura adekvatna da odoli svim spoljnim uticajima (vetar, vlaga, kiša, UV zračenje...), štampa je podjednako vidljiva i na licu i na naličju.

Zastave za unutrašnju dekoraciju

1 2 3

Satenske zastave sa resama za unutrašnju dekoraciju, uglavnom se ističu u kabinetima i salonima, pružaju svecani efekat, izraduju se kao duple i po obodu zastave se našivaju rese. Ističu se na mesinganim/niklovanim ili drvenim postoljima sa kopljem.

Stone zastavice sa šnurom

1 2 3

Zastavice za unutrašnju dekoraciju izraduju se od kaširanog satena kao duple i opšivaju se šnurom. Isticu se na mesinganim, niklovanim i pvc stalcima.

Stone zastavice sa resama

1 2 3 4

Zastavice za unutrašnju dekoraciju izraduju se od satena kao duple i po obodu zastavice se našivaju rese. Ističu se na mesinganim ili niklovanim stalcima.

Prelazne/kapitenske zastavice

1 2

Kapitenske zastavice izrađuju se od satena kao duple i po obodu zastavice se našivaju rese. Obično su trouglastog oblika, na gornjem delu zastavice postavlja se mesingana prečka sa lančićem.

Baneri i transparenti

1 2

Baner i transparenti se mogu raditi na mrežastim ili neprovidnim materijalima, podjednako se mogu koristiti u svim uslovima (spolja i unutra), mogu se postavljati na koplja ili fiksiranjem preko rikli koje se ugraduju po obodu transparenta.

Uputstva

Ukoliko Vam je pre produkcije potrebna konsultacija oko izbora materijala, dimenzija, proporcija, vrsta i načina isticanja kao i idejnog rešenja, podršku će Vam pružiti naš prepress/design studio.

Priprema za štampu Uputstvo za održavanje spoljnih zastava Uputstvo za održavanje spoljnih zastava Uputstvo za postavljanje zastave na L nosač