Proizvodi / Jarboli

Želju da imate obeležje Vaše firme na jarbolu visine 6, 8 ili 10m od danas je realnost.

Firma "Radna zena" ad postala je generalni zastupnik renomiranog francuskog proizvođača fiberglas zastavskih jarbola MATS - DESCHAMPS.

U želji da jarbole učinimo svima dostupnim i promovišemo ih na srpskom i tržištu cela 2009. godina biće u znaku promotivnih akcija i specijalnih ponuda. Kvalitet, kratak rok montaže, jednostavnost upotrebe, najpovoljnija cena na tržištu čine ih atraktivnim.

Takođe moćete računati da će se na Vašim jarbolima zavijoriti zastave digitalno štampane u našoj štampariji na specijalnim materijalima renomiranog nemačog proizvođača tekstila za direktnu digitalnu štampu OTTO FRIDRICH GmbH čiji smo jedini uvoznik na području srbije.

Pozivamo Vas se da se o detaljima montaže jarbola i izrade zastava informišete na stranicama ovog sajta u nadi da še to biti dobar početak naše saradnje na obostrano zadovoljstvo.

1 2 3 4 5

Želite li funkcionalan i jednostavan proizvod koji će nakon godina upotrebe izgledati jednako dobro kao onoga dana kada ste ga kupili?


Onda su fiberglas jarboli pravi izbor za Vas!

Izrađeni od poliestera sa unutrašnjom strukturom staklenih vlakana, konusnog oblika i blago elastični omogućavaju da zastava leprša i pri slabom vetru. U ponudi se nalaze jarboli bele boje visine 6, 8 i 10 metara.


Evo par dobrih razloga zašto baš naši fiberglas jarboli:

  • Proizvod su renomiranog francuskog proizvođača "MATS-DESCHAMPS" (Deschamps je 1956 godine prvi na svetu napravio fiberglas jarbol i pozicionirao se kao broj 1 na tržištu).
  • Ne mogu rđati i ne moraju se stalno farbati što je glavna prednost nad metalnim jarbolima.
  • Sjajna bela boja odoleva suncu, kiši i vetru tokom godina.
  • Ne zahtevaju specijalnu brigu i održavanje.
  • Sistem sa unutrašnjim kanapom i rotirajućom glavom (360Ëš) omogućavaju da se zastava neupetljava oko jarbola pod naletima vetra.
  • Sistem sa unutrašnjim kanapom jednostavan je za rukovanje i omogućava lako podizanje i spuštanje zastave sa zemlje
  • Sistem sa "L" nosačem omogućava da Vaša zastava bude stalno otvorena
  • Ne privlače udare groma i nisu provodnik elektriciteta
  • Male su težine i jednostavno se montiraju (po potrebi lako ih je premestiti ili ukloniti).

Montažu jarbola sa okretnim mehanizmom, ukrasnom kuglom, bravicom za kanap, kanapom i "L" nosačem kao opcijom vršimo 72 sata nakon što naša ekipa izvrši betoniranje anker ploče sa ankerima u rupi dubine 80cm i širine 40x40cm.

Uputstva

Ukoliko Vam je pre produkcije potrebna konsultacija oko izbora materijala, dimenzija, proporcija, vrsta i načina isticanja kao i idejnog rešenja, podršku će Vam pružiti naš prepress/design studio.

Priprema za štampu Uputstvo za održavanje spoljnih zastava Uputstvo za održavanje spoljnih zastava Uputstvo za postavljanje zastave na L nosač